Με επιτυχία διεξήχθη η συζήτηση με θέμα "Μετά  το Πτυχίο τι; Προβλήματα και Προκλήσεις" την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:30μ.μ.
Τρείς δυναμικοί εκπρόσωποι της νέας γενιάς η Αικατερίνη Δαουτάκου, Ζωή Κουκουλά και ο Κωνσταντίνος Κομνηνός καταθέτοντας τα προσωπικά τους βιώματα συζήτησαν για τα προβλήματα και τις προοπτικές των νέων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση στην Ελλάδα. 
Τα χαρακτηριστικό της εν λόγω συζήτησης έγκειται στο γεγονός πως οι συμμετέχοντες ξεφεύγοντας από τις κομματικές και κοινωνικές αγκυλώσεις αποτύπωσαν με σαφήνεια και ειλικρίνεια την υφιστάμενη κατάσταση, ανέδειξαν με τρόπο ξεκάθαρο την ανάγκη αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας για τους νέους. Στην υπόψη συζήτηση οι συμμετέχοντες άνοιξαν και το δημογραφικό ζήτημα και η συσχέτιση αυτού με την αναγκαιότητα δημιουργίας συνθηκών εργασίας προχωρήσουν στην δημιουργία οικογένειας.
Την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ελεύθερα από την διαδικτυακή μας πύλη στο Youtube IRS Thoukydides (πατήστε εδώ)