πριν 2 χρόνια

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκδηλώσεων του Απριλίου

Οι πρώτες εκδηλώσεις μέσω του καναλιού μας στο Youtube

πριν 2 χρόνια

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκδηλώσεων του Απριλίου

Οι πρώτες εκδηλώσεις μέσω του καναλιού μας στο Youtube

Εισηγητής
Δημήτρης Τραπεζιώτης
Κείμενο:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκδηλώσεων του μηνός Απριλίου. Οι εκδήλωσεις του Απριλίου  ήταν οι πρώτες που διεξήχθησαν κατά το μεγαλύτερο μέρος μέσω του καναλιού μας στο You tube : IRS Thoukydides .
Την Κυριακή 11 Απριλίου πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση με θέμα "Η Τουρκική Στρατηγική και η επόμενη ημέρα΄" . 

Ομιλητής στην υπόψη εκδήλωση ήταν ο απόστρατος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού , συγγραφέας και στρατηγικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης ο οποίος  με την  εισήγηση του παρουσίασε την ακολουθούμενη στρατηγική της Τουρκίας σε Αιγαίο , Κύπρο, Νοτιοανατολική Μεσόγειο, Καύκασο και Μέση Ανατολή. Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης του κ. Καλεντερίδη ακολούθησε συζήτηση σχετική με την ακολουθούμενη στρατηγική της Τουρκίας και τους τρόπους της Ελληνικής Αντίδρασης.
Την Κυριακή (Κυριακή των Βαίων) 25 Απριλίου  πραγματοποιήσαμε εκδήλωση αφιέρωμα στην Ορθοδοξία. Το θέμα της εκδήλωσης μετουσιώθηκε στον τίτλο "Η Συνεισφορά της Ορθοδοξίας στον Ελληνισμό και τον Σύγχρονο Κόσμο" Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου  πατέρας Βαρθολομαίος, ο συγγραφέας - θεολόγος κ. Δημήτρης Μαυρόπουλος ενώ προς το τέλος της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μονής Τιμόθεου Γέρακα (Μετόχι της Ιεράς Μονής Πεντέλης} πατέρας Κωνσταντίνος. Στο σημείο αυτός θα θέλαμε από βάθος καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση τον  πατέρα Βαρθολομαίο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, τον κ. Δημήτρης Μαυρόπουλο και τον πατέρα Κωνσταντίνο εκπρόσωπο της Ιεράς Μονής Τιμόθεου.
Της εκδλώσεις του Ιουλίου μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο κανάλι μας στο YouTube : IRS Thoukydides