πριν 2 χρόνια

Ορθόδοξη Παράδοση : Η Εορτή του Προφήτη Ηλία

Η δεύτερη διάλεξη του Κύκλου Διαλέξεων Ορθόδοξη Παράδοση

πριν 2 χρόνια

Ορθόδοξη Παράδοση : Η Εορτή του Προφήτη Ηλία

Η δεύτερη διάλεξη του Κύκλου Διαλέξεων Ορθόδοξη Παράδοση

Εισηγητής
Δημήτρης Τραπεζιώτης
Κείμενο:

Την δεύτερη διάλεξη του κύκλου διαλέξεων με θέμα την Ορθόδοξη Παράδοση μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα από την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στις 8΄30μ.μ. Θέμα της διάλεξης είναι η Εορτή του Προφήτη Ηλία την μνήμη του οποίου η Εκκλησία μας τιμά κάθε χρόνο στις 20 Ιουλίου.
Εισηγητής της διάλεξης είναι ο πατέρας Κωνσταντίνος Φούντης της Σκήτης Αγίου Τιμοθέου της Ιεράς Μονής Πεντέλης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ο κύκλος διαλέξεων Ορθόδοξη Παράδοση αποτελεί έναν κύκλο διαλέξεων υπό την αιγίδα του πατέρα Κωνσταντίνου Φούντη όπου με λόγο απλό και απόλυτα κατανοητό παρουσιάζονται όλες οι εμβληματικές και δεσπόζουσες εορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας καθώς και την σημασία που έχουν για αυτή. 
Την δεύτερη διάλεξη του κύκλου διαλέξεων "Ορθόδοξη Παράδοση" μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα από την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στις 8:30μ.μ. στο κανάλι μας στο YouTube : IRS Thoukydides . Επίσης στο κανάλι μας στο Youtube μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα και την πρώτη διάλεξη με θέμα την Εορτή του Αγίου Πνεύματος