πριν 2 χρόνια

Επιστρέφουμε Δυναμικά τον Σεπτέμβριο

Στις 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη των δράσεων της περιόδου 2021-2022

πριν 2 χρόνια

Επιστρέφουμε Δυναμικά τον Σεπτέμβριο

Στις 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη των δράσεων της περιόδου 2021-2022

Εισηγητής
Δημήτρης Τραπεζιώτης
Κείμενο:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος των δράσεων μας της περιόδου 2020-2021. Η υπόψη περίοδος ήταν η πρώτη επί της ουσίας περίοδος λειτουργίας του Ινστιτούτου Έρευνας και Μελέτης Θουκυδίδης μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών νομικής και διοικητικής συγκρότησης του.
Η πρώτη περίοδος λειτουργίας  ήταν μια περίοδο δύσκολη καθώς βρεθήκαμε στην έξαρσή της υγειονομικής κρίσης γεγονός που περιόρισε το εύρος δράσεων μας στην διοργάνωση διαδικτυακών - εκδηλώσεων συζητήσεων όπου εξαίρετοι ομιλητές ανέπτυξαν  ολοκληρωμένα και κατά λόγο απλό και κατανοητό μια σειρά θεμάτων και ζητημάτων άπτονται της ιστορίας και ειδικά των εμβληματικών γεγονότων της Εθνεγερσίας του 1821, των εθνικών θεμάτων και της εξωτερικής πολιτικής, της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας και της Ορθόδοξης παράδοσης και κληρονομιάς.
Ασφαλώς οι δραστηριότητες του Ινστιτούτου μας δεν σταματούν και συνεχίζονται στην ερχόμενη περίοδο. που θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.  Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν. Επιστρέφοντας ελπίζοντας στην κανονικότητα από Σεπτέμβριο θα προχωρήσουμε στην διοργάνωση και διαζώσης διαλέξεων - συζητήσεων αλλά και ημερίδων με θεματολογία ζητήματά κρίσιμα για τον Ελληνισμό. Επίσης από την ερχόμενη περίοδο το Ινστιτούτο μας θα υλοποιήσει μια σειρά στρατηγικών και επιχειρησιακών αναλύσεων διαφόρων τομέων  της οικονομίας , της εξωτερικής  και αμυντικής πολιτικής καθώς και της ζητημάτων κοινωνικών και της καθημερινότητάς των Ελλήνων. 
Φίλες και Φίλοι στο σημείο αυτό θα θέλαμε από βάθος καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους του ομιλητές για την τιμή που έκαναν να συμμετάσχουν ως εισηγητές - ομιλητές στις διαδικτυακές μας εκδηλώσεις μας . Θα θέλαμε επίσης από βάθος καρδιάς να  ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τον χρόνο που διαθέσατε για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας. Σας ενημερώνουμε οτι την θερινή περίοδο συνεχίζεται ο κύκλος διαδικτυακών διαλέξεων "Ορθόδοξη Παράδοση" που τελούν υπό την αιγίδα του πατέρα Κωνσταντίνου Φούντη της Ιεράς Σκήτης του Αγίου Τιμόθεου της Ιεράς Μονής Πεντέλης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Τις διαδικτυακές εκδηλώσεις της περιόδου 2020-2021 μπορείτε να της παρακολουθήσετε ελεύθερα στο κανάλι μας στο You Tube : IRS Thoukydides