Παναγιώτης Σκόντζος

Παναγιώτης Σκόντζος

Φύλο:

Άνδρας

Οικογ. Κατάσταση:

Άγαμος

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών. Σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Παράλληλα είναι τελειόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου στον τομέα της Σύγχρονης Μουσικής και της Φωνητικής, και ασχολείται με το Σαντούρι, το Πιάνο και τη Βυζαντινή Μουσική. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας και αρθρογράφος στο στο νεανικό site "OffLine Post" για ζητήματα Αμερικανικής Πολιτικής και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Είναι συντονιστής και συνιδρυτής, μαζί με ομάδα συνομηλίκων και συμφοιτητών του, ενός ανεξάρτητου youth project που έχει ως στόχο την καλλιέργεια της πολιτικής συμμετοχής και την πολιτική κοινωνικοποίηση ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρθρα Χρήστη

πριν 1 χρόνος
Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Προεδρικές εκλογές 2024 στις ΗΠΑ: Μια πρώτη αποτύπωση των δεδομένων

Μια πρόωρη πολιτική ανάλυση για τις επερχόμενες εκλογές του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τι δεδομένα έχουμε μέχρι στιγμής και ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε.

Διαβάστε Περισσότερα

Απο :

Παναγιώτης Σκόντζος

Παναγιώτης Σκόντζος


Βιβλία & Εργασίες

πριν 1 χρόνος

Απο :

Παναγιώτης Σκόντζος

ΗΠΑ

Η παρούσα έρευνα, εστιάζει στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών που διεξάγονται ενδιάμεσα από τις προεδρικές (ανά δύο χρόνια), και εξηγεί το φαινόμενο της εκλογικής και πολιτικής δυσαρέσκειας σε σχέση με το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία κάθε φορά (δηλαδή στο Λευκό Οίκο), και πως αυτό επηρεάζει άμεσα και μακροπρόθεσμα την Αμερικανική κοινωνία και πολιτική, αλλά και ευρύτερα τον υπόλοιπο κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα